Bună! Sunt Ina Ilie, psihopedagog și fondatoarea
Asociației Mind the Time.


Am lucrat în televiziune și în presa scrisă timp de 20 de ani. Am prezentat știri muzicale la Atomic TV și am fost gazda emisiunii de film. Așa am cunoscut oameni care m-au inspirat, am trăit experiențe care m-au ajutat să mă descopăr, am învățat din pasiunea și creativitatea celor din jurul meu.

Când am simțit că e timpul să merg mai departe și să-mi înțeleg mai bine rolul de mamă (primul meu născut avea 3 ani pe atunci), am început să studiez psiho-pedagogia. Odată cu al doilea copil mi s-a deschis curiozitatea despre cum e construita mintea și cum o putem folosi mai bine. A urmat un master în științe cognitive. Apoi, pentru că am vrut sa sprijin oamenii în provocările de fiecare zi, m-am specializat și în consiliere de dezvoltare personală. Iar ca mamă a doi băieți, acum adolescenți, cunoașterea a căpătat alte dimensiuni, am înțeles legăturile între teorie si practică, între rațiune și simțire.  Am experimentat în mod personal provocările cu care se confruntă părinții. Așa am simțit să îmi îndrept atenția către oamenii care se simt copleșiți de viața de zi cu zi.

Din pasiunea mea pentru a ajuta oamenii să își gestioneze mai bine timpul am fondat Asociația Mind The Time. Scopul echipei noastre este să oferim sprijin și resurse persoanelor care doresc să își echilibreze viața personală și profesională, să își schimbe percepția asupra timpului și să găsească metode eficiente de gestionare a emoțiilor. Sprijinim părinții care se simt copleșiți de grija pentru copiii lor și ajutăm copiii să facă față presiunii școlii și părinților care au așteptări tot mai mari.

Sunt nerăbdătoare să ne cunoaștem si să găsim împreună drumul spre o viață împlinită.