Antrenament emoțional pentru examen


Descoperă cum să-ți stăpânești emoțiile examenelor! Acest atelier online te pregătește să faci față cu bine stresului din timpul examenului, te învață metode de ieșire din blocaje si tehnici de concentrare eficientă. Programul include exerciții de gestionarea emoțiilor cu ajutorul respirației, vizualizării si meditațiilor ghidate, tehnici de creșterea încrederii și strategii de recapitulare eficientă care susțin pregătirea la materiile de examen.


Pentru copii:
  • Învață cum să-ți gestionezi emoțiile puternice, cum să ieși din blocaje și cum să te concentrezi pe subiect in condiții de presiune si tensiune.
  • Descoperă strategii de învățare eficientă și cum să organizezi timpul între învățare, joacă si relaxare.


Pentru părinți:

  • Învață cum să creezi un mediu propice pentru învățare și cum să respecți ritmul propriu de învățare al copilului.
  • Descoperă strategii și soluții pentru momente de criză și cum să iți stăpânești propriile emoții pentru a fi sprijin și nu obstacol în prag de examen.

Antrenamentul este ideal pentru elevii de clasele a VIII-a, a XII-a și pentru cei care dau examenul de intrare la facultate.

Iată ce au spus, după examen, părinții copiilor care au participat la program:

„Despre acest program nu pot spune decât că a ajutat-o cu adevărat. Nu am mai auzit-o niciodată să spună că îi e frică de examen. Ca urmare și rezultatele au fost foarte bune."
„Mi se pare că antrenamentul emoțional merge mână în mână cu antrenamentul română-mate. E o variantă de milioane si ar fi bine sa ajungă la urechile cât mai multor părinți si copii aflați în prag de examen.”


Program

1 întâlnire în ultima zi de joi din fiecare lună 
din 26 octombrie 2023

Cost

150 RON/ întâlnire

Am văzut copii extrem de bine pregătițicare se pierd din cauza presiunii prea mari, greșesc la lucruri mărunte și se blochează fix când au mai mare nevoie de calm și luciditate. Pentru că, din păcate, la școală se predau materiile de examen, dar nu și cum sa te concentrezi pe un subiect si  ce să faci atunci când te blochezi de frică, ai emoții prea mari sau intri în panică.

Luni, ani de zile de învățătură vor culmina într-un moment care trebuie gestionat înțelept,
cu emoții pozitive, calm și încredere de sine.
Participanții la atelier vor dezvolta din timp deprinderi care îi vor ajuta decisiv la orice examen, concurs, în situații unde presiunea pusă pe umerii lor este uriașă. Și mai mult decât atât:
 le vor folosi cu succes toată viața.