Ideea acestei asociații

a prins contur în urmă cu 25 de ani, pe când eram prezentatoare la o televiziune muzicală. Călătoream pentru prima dată la Londra și trăiam o încântare fără margini pentru acest oraș fabulos, unde totul era nou și exciting, o zumzăială cum nu mai văzusem.

Și tot vedeam semnul "Mind the gap" cu alte cuvinte "Ai grijă pe unde mergi". Dar pentru mine asta însemna să fiu atentă la diferențele dintre spațiile pe care le traversam, dintre București și Londra, la cum arată viața în locuri diferite. Nu doar la spațiul fizic, ci și la spațiul din jurul nostru. La spațiul dintre oameni, dintre idei, dintre noi și lume.

Ani mai târziu, după un master în științe cognitive, am învățat că mind nu înseamnă doar minte. Înseamnă și conștiență. Așa că "mind the gap" nu mai însemna doar "atenție la distanță", ci și "fii prezent, conștient".

Am început să înțeleg că timpul este cea mai importantă dimensiune a vieții noastre. Că fiecare clipă este unică și valoroasă. Așa că noi, Asociația Mind the Time, vrem să ajutăm oamenii să fie mai atenți la cum își petrec timpul. Să aibă mai mult timp de calitate, care să aibă un sens real pentru ei.

Cursuri de mindfulness, ateliere de gestionarea timpului, de învățare eficientă, de gândire creativă, consiliere personală, totul pentru a vă ajuta să vă dați seama de valoarea timpului vostru și să îl folosiți în cel mai bun mod posibil. Cum spunea un înțelept, cum suntem în cele mici, suntem și în cele mari. Cum ne petrecem clipele, așa ne petrecem și viața.

Așa că, nu mai bine să Mind the Time și să fim fericiți până la adânci eternități?